ALGEMENE VOORWAARDEN

 

U staat op het punt om de Cocktailshakers te boeken voor uw feest, dat is alvast een zeer goede keuze!

U krijgt misschien niet elke dag een live band over de vloer, gelieve daarom onderstaande zaken goed door te nemen. Deze ‘algemene voorwaarden’ maken deel uit van de overeenkomst.

 

 

De opdrachtgever zorgt voor:

 

 

parkeermogelijkheid vlak aan de ingang van het event voor uitladen/inladen.

 

We rijden met onze bestelbus best zo dicht mogelijk tegen de opbouwplaats. Alle materiaal staat op wieltjes maar we kunnen moeilijk door gras, grind, onverharde wegen, langs de openbare weg. 2 of 3 trapjes zijn mogelijk, maar een volledige trap niet! Graag op voorhand goed bekijken en bespreken met ons.

 

 

parkeervoorziening tijdens het optreden

 

Uiteraard hoeven we niet aan de ingang te blijven staan. Tijdens het optreden kunnen we ons gerust verplaatsen, maar zeker in een stadscentrum kan dit een probleem zijn met een bestelbus van 2.5m hoog. In totaal hebben plaats nodig voor 2 bestelbussen (type Fiat Ducato)  en 1 personenwagen.

 

 

1 volledig vrij en geaard stopcontact van 230V/16A aan de opbouwplaats.

 

Volledig vrij wil zeggen: er zit geen extra koelkast op, geen lampjes, geen vuurtje, niets dus. Zo hebben wij geen brommetje in onze luidsprekers en voldoende stroom voor onze installatie.

 

 

een goed toegankelijke, vrije gemaakte opbouwplaats, minimaal 4 x 3 meter.

 

Voorzie voldoende brede doorgang (1m). Soms staan bijvoorbeeld tafels al geschikt en gedekt in de zaal en is er geen doorgang meer. We moeten enkele cases rondom het podium kunnen ‘uitstallen’ om vlot op te bouwen. Deze lege kisten moeten later ook ergens bewaard kunnen worden (achter, naast podium). Deze kisten kunnen ook terug in de bestelwagen, maar laat het ons even weten…

 

 

 

(fris) dranken + een lichte maaltijd voor 4 personen (1 veggie )

 

Wij zijn soms meer dan 12 uur onderweg (eerst aanwezig en laatste buiten) . Dan is het aangenaam om de innerlijke mens te kunnen versterken. Brengt u de cateraar aub op de hoogte?

 

 

 

Kleedruimte

 

Een aparte, afsluitbare ruimte is voldoende. Uiteraard is het fijn moesten daar ook een kapstok, spiegel, tafel en 4 stoelen aanwezig zijn, maar dit kan niet altijd. Het bezemlokaal, de garage, of toilet kan ook, maar is natuurlijk minder aangenaam.

 

 

Opbouwplaats en podium (optioneel)

                                                                       

Het is geen must, maar een podium laat de band natuurlijk wel mooi tot zijn recht komen. Minimaal hebben we 4m breed en 3m diep nodig om onze set op te bouwen. Neem gerust wat foto’s van de ruimte en stuur ze ons om te overleggen wat de beste positie is. We hebben alvast geen grote mengtafels bij die in de zaal moeten, daarmee moet u geen rekening houden.

 

 

Bescherming tegen weersinvloeden

 

Is het optreden buiten? Zorg aub voor een vlakke, stabiele ondergrond (zeker niet los op het gras) .
Bij de minste twijfel of er een bui in de lucht hangt, stellen we ons materiaal niet in open hemel op! Buienradar blijkt niet altijd een betrouwbare referentie. Een partytentje kan voldoende zijn, maar niet bij slagregen of wind.


 

 

 

Tenslotte nog enkele algemene voorwaarden.

 

 

De opdrachtgever verklaart meerderjarig te zijn. Hij is geen tussenpersoon en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor zijn rekening.

 

Alle schade toegebracht aan het materiaal van de artiesten door derden rond en op het podium of opbouwplaats  zullen worden vergoed door de opdrachtgever. De opdrachtgever stelt alles in het werk om dit te vermijden (security – dranghekken, …)

 

De opdrachtgever staat in voor alle kosten verbonden aan het organiseren van dit optreden, met inbegrip van publiciteit, taksen, auteursrechten, vergunningen, verzekeringen en welke andere ook.

 

In geval van ziekte of overmacht bij 1 van de bandleden doen wij ons uiterste best om voor volwaardige vervanging te zorgen voor de muzikanten of zangers, zonder evenwel daartoe contractueel gebonden te zijn. Indien dit niet lukt, wordt de overeenkomst ontbonden en hoeft u niets te betalen.

 

Bij eenzijdige annulering van de overeenkomst door de opdrachtgever wordt een schadevergoeding ten bedrage van 25% van de offerteprijs opgelegd vanaf 6 maanden voor het optreden.

50% bij annulering in laatste 2 maanden

100% bij annulering in laatste 2 weken